Bouwen vanuit vertrouwen

Binnen het bouwsegment staat het realiseren van uw specifieke wensen centraal. Het persoonlijke contact in zowel het voortraject, de uitvoering als tijdens ingebruikname vormt een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Omdat duidelijkheid een van de speerpunten is, is de kans dat u voor verrassingen komt te staan minimaal. Korte lijnen en heldere communicatie zonder losse eindjes; daar gaan en staan we voor bij Verbij!

Modern én traditioneel

Doordat wij ambachtelijk vakmanschap koppelen aan ervaring met moderne bouwtechnieken ontstaat de ideale mix om elke opdracht naar tevredenheid in te vullen. Uiteraard maken wij zelf naast 2D- ook 3D-ontwerpen. Het ruimtelijk perspectief dat 3D biedt, geeft u en ons oneindig veel inzicht in uw project. Afgezien van het 'gewone' bouwkundige werk, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor traditioneel timmerwerk in gebouwen en voor het maken van hooibergen, toegangshekken, sluisdeuren en veranda’s.

Meer informatie

Heeft u bouwplannen? Wij adviseren u graag over uw project en denken mee over de uitvoering binnen het beschikbare budget. Tevens verzorgen wij naar wens de benodigde vergunningen en/of het tekenwerk of helpen u met het vinden van de juiste architect. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl

Nieuwbouw

Een nieuw huis bouwen… hoe vaak doet u dat? Door onze jarenlange ervaring weten wij dat u onderweg veel keuzes moet maken en we ondersteunen u hierbij daarom gedurende het gehele traject. Verbij heeft díe expertise die nodig is om uw nieuwbouwproject vanaf de eerste kennismaking tot aan de daadwerkelijke ingebruikname op rolletjes te laten verlopen.

Lees meer

Restauratie

Dé uitdaging bij de restauratie van oude panden is het behouden en/of terugbrengen van karakteristieke eigenschappen. Door onze uitgebreide kennis van restauratiewerk herkennen wij technische- en bouwfysische knelpunten en komen hiervoor met duurzame oplossingen. We denken vanuit het pand en verliezen de kosten niet uit het oog. Ook dat is een vak apart.

Lees meer

Verbouwing

Bent u tevreden over uw huidige woonlocatie, maar mag het wel wat ruimer? Of bent u verliefd geworden op dat mooie pand waar nog wel flink aan verbouwd moet worden? Een aanbouw, nieuwe verdieping, overkapping, dakopbouw, verruiming van de woonkamer, inpandige verbouwing of uitbouw aan de voor-, achter- of zijkant van uw huis... U bent bij de vakmensen van Verbij aan het juiste adres.

Lees meer

Onderhoud

Het vakkundig en tijdig uitvoeren van onderhoud aan uw pand zorgt ervoor dat het in goede staat blijft. Het behoudt zijn waarde en u bent verzekerd van langer zorgeloos (woon)genot. Of het nu gaat om een woning, kantoor, schoolgebouw, kerk, sluis of een gebouw dat reeds monument is of (nog) niet… Verbij kan het onderhouden.

Lees meer

Overige disciplines

Hooibergen, veranda’s, serres, schuren, trappen, melk-, paarden- en koeienstallen… Verbij bouwt het! Vanaf het ontstaan van het bedrijf zijn we al gevestigd in Hoogmade. In dit Zuid-Hollandse polderlandschap staan historisch gezien veel boerderijen. Wij bouwen, restaureren en onderhouden deze niet alleen, maar hebben dus ook met voorkomende werkzaamheden op en om de boerderij veel ervaring.

Lees meer