Familiebedrijf sinds 1868

Verbij is van oorsprong een echt familiebedrijf en al sinds de oprichting in 1868 gevestigd in het Zuid-Hollandse dorp Hoogmade. Wat destijds begon als tweemanstimmerbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround onderneming met zo’n dertig medewerkers. Met elkaar (ver)bouwen, onderhouden en restaureren we gebouwen die monument zijn of worden en combineren we traditionele ambacht met moderne technieken. De meeste klanten bevinden zich in Nederland, maar voor werkzaamheden aan molens vliegen we de hele wereld over.

Met passie, zonder gedoe

Wij hebben een uniek dienstenaanbod in de drieluik bouw, restauratie en molens. Het zonder gedoe aannemen en uitvoeren van werk aan bijvoorbeeld woningen, molens, boerderijen, rijksmonumenten, scholen, agrarische objecten en hooibergen is wat wij doen en wat ons trots maakt. De lijnen zijn bij ons kort en er is voor iedereen voldoende mogelijkheid om tijdens de uitvoering mee te denken en inbreng te geven. Wij werken met veel passie en betrokkenheid aan het realiseren van uw droom. Dat is onze dagelijkse drijfveer!

Meer informatie

Heeft u bouwplannen? Wij adviseren u graag over uw project, denken mee over de uitvoering binnen het beschikbare budget en verzorgen naar wens de benodigde vergunningen en/of het tekenwerk. Bij Verbij hechten we veel waarde aan kwaliteit en zijn we in het bezit van diverse erkenningen en certificeringen. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl

Medewerkers

Bij Verbij zijn we altijd op zoek naar de klik. Mensen bouwen tenslotte met mensen. Onze medewerkers belichamen ons bedrijf en de enorme passie voor traditioneel vakmanschap. Met zo’n dertig collega's (ver)bouwen, onderhouden en restaureren we gebouwen die monument zijn of worden.

Lees meer

Werken bij

Bij Verbij voer je geen seriematige werkzaamheden uit, bij ons is het vaak nog het échte timmerwerk. De projecten zijn telkens weer uniek en op zichzelf staand; in onze wereld bouw je nooit twee keer hetzelfde. Zelf oplossingen verzinnen en plezier hebben in wat je doet, maar vooral... trots zijn op wat je neerzet! Dat vinden we belangrijk.

Lees meer

Erkenning en certificering

Bij Verbij vinden we kwaliteit zeer belangrijk, daarom zijn we in het bezit van diverse erkenningen en certificeringen. Om deze te behalen en te behouden, hanteren wij uiteraard een gestructureerde werkwijze. Kwaliteit begint immers bij structuur. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een bouwbedrijf dat hierin aantoonbaar investeert. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Lees meer

Geschiedenis

Bouw- en molenmakersbedrijf Verbij is al sinds het begin gevestigd in Hoogmade. In 1868 nemen Henricus Verbij en Arie Colijn het timmerbedrijf over van Cornelus van Reijsen. Hierna wordt het een echt familiebedrijf, waarbij het over gaat van vader op zoon. Lucas Verbij is de vierde generatie en is als adviseur en mede-eigenaar volop betrokken bij het bedrijf. Vanaf juli 2020 vormt hij samen met Arjan Jonker het directieteam. Bekijk hieronder enkele foto's en een kleine selectie projecten uit de oude doos. 

Lees meer