Elke dag is anders

Bij Verbij voer je geen seriematige werkzaamheden uit, bij ons is het vaak nog het échte timmerwerk. De projecten zijn telkens weer uniek en op zichzelf staand; in onze wereld bouw je nooit twee keer hetzelfde. Zelf oplossingen verzinnen en plezier hebben in wat je doet, maar vooral... trots zijn op wat je neerzet! Dat vinden we belangrijk.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar mensen met een passie voor het maken van mooie bouwwerken. Als jij toe bent aan een (nieuwe) uitdaging, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Mail jouw CV en korte motivatie naar info@verbij.nl en vertel waarom jij een aanwinst bent voor ons team. Heb je vragen? Neem contact op met Arjan Jonker via +31 71 5018478 of stuur een e-mail.

Erkend leerbedrijf

Verbij is erkend leerbedrijf bij SBB en SH&M in de categorieën: Timmerman (25128) (2), Allround timmerman (25118) (3), Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (25017) (3), Ondernemend meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (25019) (4), Middenkaderfunctionaris Restauratie (25107) (4) en Middenkaderfunctionaris Bouw (25104) (4). Informeer naar de mogelijkheden voor een stageplek of afstudeeropdracht via info@verbij.nl.