Kwaliteit

Bij Verbij vinden we kwaliteit zeer belangrijk, daarom zijn we in het bezit van diverse erkenningen en certificeringen. Om deze te behalen en te behouden, hanteren wij uiteraard een gestructureerde werkwijze. Kwaliteit begint immers bij structuur. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een bouwbedrijf dat hierin aantoonbaar investeert. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Erkend leerbedrijf

We zijn erkend leerbedrijf in de categorieën: Timmerman (25128) (2), Allround timmerman (25118) (3), Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (25017) (3), Ondernemend meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (25019) (4), Middenkaderfunctionaris Restauratie (25107) (4) en Middenkaderfunctionaris Bouw (25104) (4).

 

Erkend Molenmaker

Met de certificering 'BRL Erkende Molenmaker 2012' tonen wij aan dat de bedrijfsvoering op orde is en dat onze molenmakers kwaliteit leveren bij het (her)bouwen en herstellen van molens.

 

Veiligheid en gezondheid

Verbij is VCA**-gecertificeerd. Voor ons is het vanzelfsprekend om voldoende maatregelen te nemen op het gebied van veiligheid en gezondheid en dit beleid strikt te volgen. Zowel op het werk als in onze werkplaats, zowel voor onze medewerkers als voor opdrachtgevers en onderaannemers. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). De Checklist Aannemers is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. 

 

Bouwend Nederland

We zijn lid van Bouwend Nederland, dé ondernemersorganisatie die zich hard maakt voor (vernieuwing) in de bouw- en infrastructuursector.

 

Bij de bouw van uw nieuwe woning wilt u zekerheid.

Dat u krijgt wat is beloofd en dat alles voldoet aan de wet- en regelgeving. Het keurmerk BouwGarant biedt zekerheid voor iedereen die een nieuwe woning laat bouwen of een verbouwing van plan is. Lees hier alles over BouwGarant.