Wij houden u op de hoogte

Omdat wij u graag informeren over ontwikkelingen rondom projecten en over actualiteiten vanuit onze organisatie of branche, plaatsen wij hier regelmatig nieuwe artikelen. Neem voor meer informatie contact op met Erik van den Hoek via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Nieuwbouw rietgedekte villa Oegstgeest

Deze karakteristieke woning, ontworpen door Bekhuis & KleinJan, bouwen we op een schitterend gelegen kavel aan de Oude Rijn in Oegstgeest.Tijdens de eerste kennismaking met de opdrachtgever was er meteen een 'mooie klik'. Samen met hen en de architect zijn we in korte tijd, naar ieders tevredenheid, tot overeenstemming gekomen.Het bouwproces loopt mooi volgens planning.

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Den Hoorn

Met de ondertekening van de overeenkomst is het voortraject afgerond en kunnen we gaan starten met de voorbereiding voor het bouwen van deze bijzondere woning in Den Hoorn.In een mooie samenwerking tussen MIII architecten, de opdrachtgever en Verbij zijn we in de afgelopen maanden tot een fraai ontwerp gekomen. Aan de Lookwatering gaan begin 2018 de palen de grond in. Heel veel zin om het droomhuis van deze leuke opdrachtgevers te realiseren!

Lees meer

VCA** certificaat binnen, Verbij = Veilig!

Vandaag ontvingen we ons nieuwe certificaat en de felicitaties van het NCI voor het behalen (behouden) van onze VCA** status. De hercertificatie is met goed gevolg doorlopen waardoor we voor de komende 3 jaar weer gecertificeerd zijn. Als het gaat om veilig werken is het natuurlijk niet alleen dit papiertje dat er toe doet

Lees meer

Molen Inspectie App in gebruik

Bij Verbij zijn we de afgelopen periode druk geweest met de ontwikkeling van een Molen Inspectie App voor zeven verschillende molentypes en de diverse functies. Vanaf heden gaan de medewerkers van Verbij deze App gebruiken bij het inspecteren van de molens van onze opdrachtgevers. 

Lees meer

Eerste paal Brede School Hoogmade de grond in.

Op donderdag 12 oktober is de eerste paal van de nieuwe brede school in Hoogmade de grond in gegaan. Dit gebeurde op een feestelijke manier, waarbij kinderen van basisschool Ter Does en van kinderopvangorganisatie FloreoKids een mooie rol speelden. Namens de gemeente hielp wethouder Floris Schoonderwoerd hen een handje.

Lees meer

Timmermannen gezocht!

Verbij Hoogmade zoekt timmermannen! Wil jij werken aan projecten waar je trots op kunt zijn? Kom dan ons enthousiaste team versterken.

Lees meer

Opdracht voor Brede School ter Does Hoogmade!

Lucas Verbij heeft het contract getekend met de gemeente Kaag en Braassem. Verbij gaat in Hoogmade, naar een ontwerp van WillemsenU, Brede school ter Does bouwen. De kinderen van Hoogmade zitten vanaf schooljaar 2018-2019 in een mooie nieuwe school! We kunnen niet wachten om te beginnen en zullen u over de vorderingen tijdens de bouw op de hoogte houden via onze website. Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar info@verbij.nl.

Lees meer

Fijne vakantie!

De vakantie is altijd een mooie periode om eens goed en rustig uw (ver)bouwplannen te concretiseren. Heeft u niet voldoende inspiratie? Kijk gerust eens op de projecten-pagina van onze website. Wij zijn weer terug op 20 augustus.

Lees meer

Wij heten u van harte welkom op de nieuwe website van Verbij!

Monumentaal vakmanschap staat bij Verbij centraal, maar meegaan met de moderne tijd vinden we minstens zo belangrijk. Vandaar dat u momenteel dit bericht leest op onze splinternieuwe website! Hij is in een eigentijds jasje gestoken, heeft volop ruimte voor sfeerfoto's en schaalt mee met elk apparaat. Dus ook op uw mobiele telefoon is www.verbij.nl optimaal te bewonderen.

Lees meer