Wij zoeken stagiaires!

Vanaf begin februari tot eind juni heeft Jan z’n stage voor het 3e jaar van zijn studie HBO Bouwmanagement en Vastgoed bij Verbij doorlopen. Jan vertelt graag over zijn ervaringen.

Hoe heb je de stage bij Verbij ervaren?

“De afgelopen 20 weken waren erg leerzaam. Ik heb me vooral met werkvoorbereiding bezig gehouden. Heel leuk was dat ik volledig in het team werd opgenomen en vanaf dag 1 echt “gezien” werd als collega waardoor ik me ook meteen verantwoordelijk voelde voor “mijn” projecten. Prettig was dat ik zelf alles uit mocht zoeken maar me altijd gedekt voelde door m’n stagebegeleider en zijn collega’s. De charme van een “MKB-aannemer” is ook de afwisseling van de werkzaamheden en dat je snel moet kunnen schakelen tussen de diverse projecten en werkzaamheden. Ik vindt het erg leuk om collega’s van binnen en buiten te kunnen helpen.”

Wat heb je geleerd?

“Ik heb alle facetten binnen een bouwbedrijf mogen beetpakken en ook leren werken met diverse softwarepakketten. Het tekenen in Revit vond ik hiervan wel het leukste. Ik wist al wel e.e.a. van Revit maar waar ik eerst 2 uur deed over het intekenen van een kozijn, ben ik nu bezig met het tekenen van een complete boerderij! Buiten dat ben ik ook gegroeid als mens. “Hoe werkt het in de bouw” en “hoe ga ik om met collega’s, leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers”. Daarbuiten heb ik, inhoudelijk, de afgelopen 20 weken echt een spoedcursus Bouwkunde gehad!”

Wat vond je van de sfeer bij Verbij?

Lachend: “Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een dolletje en met vragen kan ik bij iedereen terecht. Aan het einde van de dag spreek je ook vaak de collega’s van buiten weer. Leerzaam om ook van hen te horen hoe het met de voortgang op de projecten gaat. Buiten het werken om was het ook “gewoon gezellig” en dan heb ik (door Corona) nog niet eens het biertje op vrijdagmiddag meegemaakt.”

En nu?

“Ik ga de komende periode op vakantie en ook nog wat werkzaamheden voor Verbij verrichten. Daarna ga ik afstuderen.”

Wat vond je het leukste aan werken bij Verbij?

“Dat je gewaardeerd wordt door iedereen…dat is het mooiste dat je kan krijgen!”

Enthousiast geworden door het verhaal van Jan?

Heb jij jouw opleiding reeds afgerond? Check dan deze vacature. Ben jij student Bouwkunde en lijkt jou een stage bij Verbij interessant…stuur een mail naar info@verbij.nl.