Wij houden u op de hoogte

Omdat wij u graag informeren over ontwikkelingen rondom projecten en over actualiteiten vanuit onze organisatie of branche, plaatsen wij hier regelmatig nieuwe artikelen. Neem voor meer informatie contact op met Erik van den Hoek via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Timmermannen gezocht!

Verbij Hoogmade zoekt timmermannen! Wil jij werken aan projecten waar je trots op kunt zijn? Kom dan ons enthousiaste team versterken.

Lees meer

Fijne vakantie!

De vakantie is altijd een mooie periode om eens goed en rustig uw (ver)bouwplannen te concretiseren. Heeft u niet voldoende inspiratie? Kijk gerust eens op de projecten-pagina van onze website.

Lees meer

Opdracht voor Brede School ter Does Hoogmade!

Lucas Verbij heeft het contract getekend met de gemeente Kaag en Braassem. Verbij gaat in Hoogmade, naar een ontwerp van WillemsenU, Brede school ter Does bouwen. De kinderen van Hoogmade zitten vanaf schooljaar 2018-2019 in een mooie nieuwe school! We kunnen niet wachten om te beginnen en zullen u over de vorderingen tijdens de bouw op de hoogte houden via onze website. Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar info@verbij.nl.

Lees meer

Wij heten u van harte welkom op de nieuwe website van Verbij!

Monumentaal vakmanschap staat bij Verbij centraal, maar meegaan met de moderne tijd vinden we minstens zo belangrijk. Vandaar dat u momenteel dit bericht leest op onze splinternieuwe website! Hij is in een eigentijds jasje gestoken, heeft volop ruimte voor sfeerfoto's en schaalt mee met elk apparaat. Dus ook op uw mobiele telefoon is www.verbij.nl optimaal te bewonderen.

Lees meer