Nieuwbouw vrijstaande woning met bijgebouw De Lier

In De Lier heeft Verbij, naar een ontwerp van Restauro Architecten, een prachtige woning in landelijke stijl gebouwd.

Lees meer

Stabilisatie Katholieke Kerk Hoogmade

Met het aanbrengen van een gigantische staalconstructie heeft Verbij de afgebrande kerk in Hoogmade gestabiliseerd.

Lees meer

Nieuwbouw woning Schipluiden

In de zomer van 2015 hebben wij deze prachtige nieuwe woning opgeleverd in het Zuid-Hollandse Schipluiden. Het bijzondere aan dit nieuwbouwhuis is dat moderne en authentieke materialen met elkaar zijn verweven. Eigentijds in een nostalgisch jasje dus!

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Den Hoorn

Op een mooi kavel aan het water in Den Hoorn (gemeente Midden Delfland) heeft Verbij in bouwteam de droomwoning van onze opdrachtgevers gebouwd. De houten spantconstructie en brede kozijnen zorgen, in combinatie met de gestucte buitenmuren, voor een robuuste “Scandinavische look”.

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning aan het water Den Hoorn

In Den Hoorn heeft Verbij een luxe woning gebouwd naar ontwerp van Nieuwe Architecten.

Lees meer

Rietgedekte woning Oegstgeest

Deze karakteristieke woning, ontworpen door Bekhuis & KleinJan, bouwden we aan de Oude Rijn in Oegstgeest. Tijdens de eerste kennismaking met de opdrachtgever was er meteen een 'klik'. Deze is er tijdens en ook na de bouw gebleven. De opdrachtgevers hebben bewust gekozen voor een traditioneel bouwsysteem én voor het bouwen in bouwteam.

Lees meer

Onderhoud monumentale woning Leiden

In samenwerking met Veldman Rietbroek architecten heeft Verbij groot onderhoud uitgevoerd aan de voorgevel, kozijnen, daken en goten van deze monumentale woning in hartje Leiden.

Lees meer

Nieuwbouw villa Den Hoorn

In Den Hoorn bouwde Verbij, samen met van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk, een prachtige rietgedekte villa met bijgebouw. Van buiten een grote woning. Van binnen, door de "speelse" indeling, een fantastische plek met heerlijke ruimten om in te leven.

Lees meer

Verbouwing vrijstaande woning Den Hoorn

Na 25 jaar met veel plezier te hebben gewoond in deze ruime woning, hadden de bewoners de wens om de benedenverdieping grondig aan te pakken. Dat hebben ze geweten!

Lees meer

Orangerie Westland

In het Westland bouwden wij deze prachtige orangerie. De opdrachtgever wilde graag een mooie uitbouw aan de woning, "het liefst een soort orangerie”. In een uitgebreid voortraject, geïnspireerd door het moodboard van de opdrachtgever, zijn we uitgekomen op dit prachtige ontwerp.

Lees meer

Verbouwing Polderhuis Hoogmade

In Hoogmade verbouwden we dit polderhuis tot een heerlijke open woning om in te werken én leven.

Lees meer

Restauratie torenspits Groothoofdspoort Dordrecht

Verbij restaureerde, op 35 meter hoogte, de torenspits en -spil van de monumentale Groothoofdspoort in Dordrecht. De Groothoofdspoort, van oudsher de belangrijkste stadspoort van Dordrecht, werd rond 1440 - 1450 gebouwd en werd in 1617 - 1618 omsloten door een nieuwe renaissancepoort, die het huidige beeld bepaalt.
 

Lees meer

Verbouwing woonhuis Roelofarendsveen

Gelegen midden in het centrum en met de achtertuin aan het water, "verdiende" deze woning in "de Veen" een grondige verbouwing.

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Schipluiden

Net buiten het centrum van het Zuid-Hollandse dorp Schipluiden heeft Verbij een mooie vrijstaande woning gebouwd. Een prachtige locatie midden in het groen en omgeven door de wateren van Midden Delfland. 

Lees meer

Aanbouw woning Den Hoorn

Het is toch veel gezelliger als de kinderen gewoon beneden kunnen "chillen"?! Deze opdrachtgevers uit Den Hoorn hadden behoefte aan net iets meer ruimte op de begane grond van hun woning.

Lees meer

Veranda en schuur

Deze nieuwe inwoners van Hoogmade waren op zoek naar een robuuste schuur met veranda. 

Lees meer

Verbouwing vrijstaande jaren 90 woning Den Hoorn

Wat een plaatje is deze vrijstaande 20 jaar oude woning in Den Hoorn geworden! Verbij heeft zowel de binnen- als de buitenkant geheel naar wens van de opdrachtgever verbouwd en een moderne uitstraling gegeven.

Lees meer

Metamorfose woning Den Hoorn

In Den Hoorn (Midden Delfland) heeft Verbij de buitenkant van deze bijna 40 jaar oude woning onder handen genomen. Samen met de bewoners zijn we de wensen en ideeën gaan uitwerken en tot een mooi plan gekomen.

Lees meer

Verbouwing woning Den Hoorn

In Den Hoorn (Midden Delfland) is in de afgelopen maanden deze jaren '70-woning geheel verbouwd. Aan de buitenkant van de woning zijn de openslaande deuren (3 x 2 deuren) de grootste wijziging. Van binnen echter is de woning volledig gestript. Interieurarchitecte Linda Pol heeft voor alle vertrekken een modern en stijlvol ontwerp gemaakt. Het resultaat mag er zijn!

Lees meer

Restauratie villa Leiden

Aan de Rijnsburgerweg in Leiden heeft Verbij, samen met architektenburo Veldman | Rietbroek | Smit uit Leiden, deze karakteristieke villa gerestaureerd en verbouwd. De villa is naar volle tevredenheid van opdrachtgever en architect opgeleverd.

Lees meer

Verbouwing boerderij De Lier

Aan de Burgerdijkseweg in De Lier heeft Verbij de monumentale boerderij Burgersdijk geheel verbouwd en gerestaureerd. 

Lees meer

Brede School ter Does Hoogmade

In Hoogmade hebben we in opdracht van Gemeente Kaag en Braassem, in bouwteam met school, kinderopvang, architect, gemeente en directievoerder een nieuwe duurzame school gebouwd. 

Lees meer

Verbouwing woning jaren ‘30 Delft

In Delft hebben wij een fraaie jaren '30-woning mogen verbouwen. De architect heeft een strakke, moderne uitbouw ontworpen voor aan de zij- en achtergevel evenals een veranda voor de tuin. 

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Hoogmade

Aan de rand van het mooie dorp Hoogmade bouwde Verbij deze vrijstaande "schuurwoning". De locatie biedt een prachtig uitzicht over het water richting de polder.

Lees meer

Restauratie Gijselaarsbank Leiden

De Gijselaarsbank (ook wel Werkelozenbank) is een symmetrische zitbank aan de kop van het Rapenburg in Leiden.

Lees meer

Verbouwing zwembad monumentaal pand Leiden

In sleutelstad Leiden heeft Verbij een oude werkplaats die zich bevond achter een statig pand in de binnenstad verbouwd, opnieuw gefundeerd en versterkt.

Lees meer

Trap

Deze prachtige trap is in de werkplaats gemaakt van gebruikt hout en in een gerenoveerde boerderij in Oud Ade gemonteerd.

Lees meer

Veranda

Deze robuuste veranda bouwden wij in de prachtige nieuwe tuin van een woning in Delft.

Lees meer

Orgelpark Amsterdam

Bij het Orgelpark (een kunstcentrum waar het orgel centraal staat) in Amsterdam voert Verbij al jaren alle voorkomende verbouw- en onderhoudswerkzaamheden uit. 

Lees meer

Bouw hooiberg ’t Woudt

Deze authentieke hooiberg hebben wij naast een monumentale boerderij in ‘t Woudt gebouwd. De hooiberg is uitgevoerd met een smeedijzeren ophangconstructie en originele streekgebonden detailleringen.

Lees meer

De Leidse Waag Leiden

In 2014 heeft Verbij de kapconstructie van De Leidse Waag in Leiden gerestaureerd. Het gebouw is een Rijksmonument.
Zo'n 50 jaar geleden is de constructie verstevigd middels extra balken, maar inmiddels was het geheel in zeer slechte staat geraakt en aan restauratie toe.

Lees meer

Nieuwbouw woning Roelofarendsveen

Voor deze royale woning in Roelofarendsveen hebben wij zowel de bouw als de vergunningaanvraag en technische uitwerking verzorgd.
Naast de woning hebben wij ook een vijver aangelegd. Een garage met insteekhaven voor de boot maakt het hele plaatje compleet.

Lees meer

Onderhoud voormalig weeshuis Leiden

Na een grondige restauratie van het pand, zijn wij gevraagd voor het onderhoud van het voormalige weeshuis in Leiden. Dit betekent dat we bij allerlei voorkomende gebreken één van de vakmensen van Verbij inzetten.

Lees meer

Herstel schutsluis Tienhoven

In opdracht van Vereniging Natuurmonumenten is in Tienhoven de schutsluis naast molen de Trouwe Wachter hersteld.
De sluiswanden en het windrad aan de polderzijde zijn vervangen.

Lees meer

Onderhoud Morspoort Leiden

In 2018 heeft Verbij groot onderhoud gepleegd aan de Morspoort in leiden.

Lees meer

Verbouwing school Leiden

Bij de Leidse Instrumentmakers School (LiS) hebben wij tijdens de vakantieperiode in 2016 een grootschalige verbouwing uitgevoerd aan het bestaande schoolgebouw.
Dit gebouw sluit nu naadloos aan op de eerder gerealiseerde uitbreiding/nieuwbouw.

Lees meer

Verbouwing woning Rijpwetering

In Rijpwetering hebben wij, naast de Lijkermolen No.2, het bestaande zomerhuis verbouwd en uitgebreid.

Lees meer

Nieuwbouw bedrijfswoning Hoogmade

In 2012 is door ons deze bedrijfswoning in Hoogmade opgeleverd. Naast de bouw hebben we tevens het ontwerp en de benodigde vergunningen verzorgd.

Lees meer

Nieuwbouw woning Leiden

Naast houtzaagmolen “De Herder” in Leiden hebben wij deze karakteristieke woning gebouwd. De woning is uitgevoerd in houtskeletbouw en geheel in stijl met de naastgelegen molen afgewerkt. 
Tevens zijn door ons ook de werkzaamheden aan de vlonders en beschoeiing uitgevoerd.

Lees meer

Nieuwbouw woning Hoogmade

Ten behoeve van deze zeer ruime woning in Hoogmade heeft Verbij niet alleen de bouw verzorgd. We hebben de woning ook ontworpen en het vergunningstraject begeleid.
Onder de gehele woning is een grote betonkelder, met twee koekoeks voor de daglichtvoorziening, gebouwd.

Lees meer

Paardenstal Oud Ade

Voor ‘Stal Zwetsloot’ in Oud Ade hebben wij deze nieuwe paardenstal gerealiseerd. Een aantal jaren later hebben we deze fors uitgebreid.

Lees meer