Restauratie molen Oud Ade

De Rode molen in het polderlandschap van Oud Ade hebben wij voorzien van een nieuwe fundering. Ook zijn de voorwaterloop en de achterzomer vervangen, is de betonnen vijzelgoot gefundeerd én verlengd.

Lees meer

Verbouwing zwembad monumentaal pand Leiden

In sleutelstad Leiden heeft Verbij een oude werkplaats die zich bevond achter een statig pand in de binnenstad verbouwd, opnieuw gefundeerd en versterkt.

Lees meer

Funderingsherstel boerderij Ofwegen

In het Zuid-Hollandse buurtschap Ofwegen (gemeente Kaag en Braassem) hebben wij onder een boerderij met bestaande ondiepe lekke kelder, een verdiepte en waterdichte kelder inclusief buitenuitgang gerealiseerd.

Lees meer

Funderingsherstel molen Rijpwetering

In april 2016 zijn we gestart met de restauratie van de Adermolen in Rijpwetering. Werkzaamheden: Herstel aan de fundering van molen en waterlopen, het omhoog brengen (40 cm!) van de molen, het verdiepen van de vijzelgoot en het verlengen en vernieuwen van de vijzel.

Lees meer

Funderingsherstel boerderij ‘t Woudt

In ’t Woudt heeft Verbij boerderij “De Hofwoning” gerestaureerd en geheel voorzien van een nieuwe niet onderheide betonfundering. De grond in ’t Woudt heeft niet voldoende draagvermogen voor de soms hoge boerderijmuren en dit heeft bij meerdere boerderijen tot verzakking geleid.

Lees meer

Funderingsherstel Hoeve Sint Jan Rijnsaterwoude

In dit rijksmonument uit de 18e eeuw zijn de mannen van Verbij de fundering aan het herstellen.

Lees meer