Restauratie boerderij Oud Ade

Aan het mooie Vennemeer in Oud Ade staat 'Mijn Ouders Wensch'. Een boerderij uit 1899 met prachtig gedetailleerd metselwerk, maar helaas ook met een slechte fundering, ingevallen en lekkende daken, grote scheuren en verzakte muren. Wie de opdrachtgever er ook bij haalde… men zag maar één oplossing: het slopen van dit gemeentelijke monument. Echter de eigenaar was er geboren en getogen en hield van zijn boerderij. Samen met hem hebben we een plan uitgewerkt om de locatie in de oude luister te herstellen. Om te beginnen is de boerderij opgedeeld in drie woondelen waarvan er twee, inclusief de verplichting tot restaureren, zijn verkocht. Het project vordert momenteel gestaag.

Het zomerhuis en de stal, de meest slechte delen, zijn inmiddels gerestaureerd. In 2018 ronden wij de restauratie af en loop je, over de bijzondere oprijlaan met kastanjebomen, een landschap binnen gelijk aan dat van een eeuw geleden. 

Meer informatie

Bent u op zoek naar een partij voor het realiseren van uw droom? Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Projecten

Lees meer