Verbij zoekt een projectleider

40 uur

Kom jij meewerken aan onze prachtige projecten? Verbij groeit en heeft een mooie orderportefeuille, daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze projectleider om ons team te versterken.

Wie is Verbij?

Welkom bij Verbij, een familiebedrijf in Hoogmade waar ambacht en moderne bouwstijl samenkomen sinds 1868! Wat destijds begon als tweemans timmerbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een allround onderneming met zo’n dertig medewerkers. Bij Verbij (ver)bouwen, onderhouden en restaureren we gebouwen die monumentaal zijn of worden. Onze projecten variëren van woningen, molens en boerderijen tot scholen, agrarische objecten en rijksmonumenten. Wereldwijd vliegen we zelfs uit voor de restauratie en nieuwbouw van molens!

Werken als projectleider

Bij Verbij pak je de projecten grotendeels zelfstandig van A tot Z beet. Het maken van calculaties en de bijbehorende werkvoorbereiding horen daar vanzelfsprekend ook bij.

Als projectleider draag je zorg voor een efficiënte uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden op onze projecten. Dit doe je samen met je collega-projectleiders. Je controleert de voortgang van de werkzaamheden, neemt deel aan bouwvergaderingen en onderhoudt proactief contact met collega’s, leveranciers en onderaannemers.

Als schakel tussen de opdrachtgever en Verbij zorg je voor een vlotte communicatie en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van planningen, maar ook voor de financiële afwikkeling, bewaken van meer- en minderwerk etc.. Jij bent immers degene die het eindresultaat waarborgt, zowel voor Verbij als voor de klant.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkomgeving waar jouw vakmanschap wordt gewaardeerd.
  • Korte communicatielijnen en een informele, gezellige sfeer.
  • De kans om te werken aan unieke projecten in binnen- en buitenland.
  • Ruimte voor persoonlijke- en vakinhoudelijke groei en ontwikkeling.
  • Voorwaarden volgens de cao Bouw & Infra van toepassing.

Jouw profiel

  • Afgeronde bouwkundige opleiding op MBO/ HBO-niveau en aantoonbare ervaring.
  • Snelle schakelaar, vaardig in omgang met mensen en oog voor detail.
  • Ervaring met automatisering en een gestructureerde werkwijze.
  • Ambitie om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen.
  • Interesse/ ervaring met 3D-tekenen is een pré.

Iets voor jou?

Zoek jij werk waar je trots op kunt zijn en wil je jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk ontwikkelen? Stuur je cv en motivatiebrief naar arjan@verbij.nl.

Verbij staat voor monumentaal vakmanschap, en we kijken ernaar uit om jou als nieuwe collega te verwelkomen!