Restauratie boerderij ‘t Woudt

In ’t Woudt stond een zeer vervallen boerderij. Wij hebben dit Rijksmonument met bouwdelen uit 1500, 1600, 1700 en later, mogen restaureren. De omvang van het gebouw en de slechte staat van de fundering, gevels, daken en de uit elkaar gedrukte gewelfde vloer van de opkamer maakten dit tot een gigantische klus. Heel veel mensen geloofden er niet in dat restaureren mogelijk was en dachten dat slopen de enige oplossing zou zijn. Samen met de architect en door de grote wens van de opdrachtgever is de boerderij weer in ere hersteld. Het resultaat is geweldig: een schitterende locatie met traditionele details waar de eigenaar met veel plezier woont en geniet.

Het geheel is onderdeel van de entree van het prachtige dorp ’t Woudt en mede door het terugbrengen van de oude hooiberg, nu meer dan ooit een bezoekje waard! De architect van dit project: Restauro Architecten BV.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een partij voor het realiseren van uw droom? Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Projecten

Lees meer