Nieuwbouw vrijstaande woning met bijgebouw De Lier

In De Lier heeft Verbij, naar een ontwerp van Restauro Architecten, een prachtige woning in landelijke stijl gebouwd.

Lees meer

Nieuwbouw woning Schipluiden

In de zomer van 2015 hebben wij deze prachtige nieuwe woning opgeleverd in het Zuid-Hollandse Schipluiden. Het bijzondere aan dit nieuwbouwhuis is dat moderne en authentieke materialen met elkaar zijn verweven. Eigentijds in een nostalgisch jasje dus!

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Den Hoorn

Op een mooi kavel aan het water in Den Hoorn (gemeente Midden Delfland) heeft Verbij in bouwteam de droomwoning van onze opdrachtgevers gebouwd. De houten spantconstructie en brede kozijnen zorgen, in combinatie met de gestucte buitenmuren, voor een robuuste “Scandinavische look”.

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning aan het water Den Hoorn

In Den Hoorn heeft Verbij een luxe woning gebouwd naar ontwerp van Nieuwe Architecten.

Lees meer

Rietgedekte woning Oegstgeest

Deze karakteristieke woning, ontworpen door Bekhuis & KleinJan, bouwden we aan de Oude Rijn in Oegstgeest. Tijdens de eerste kennismaking met de opdrachtgever was er meteen een 'klik'. Deze is er tijdens en ook na de bouw gebleven. De opdrachtgevers hebben bewust gekozen voor een traditioneel bouwsysteem én voor het bouwen in bouwteam.

Lees meer

Nieuwbouw villa Den Hoorn

In Den Hoorn bouwde Verbij, samen met van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk, een prachtige rietgedekte villa met bijgebouw. Van buiten een grote woning. Van binnen, door de "speelse" indeling, een fantastische plek met heerlijke ruimten om in te leven.

Lees meer

Orangerie Westland

In het Westland bouwden wij deze prachtige orangerie. De opdrachtgever wilde graag een mooie uitbouw aan de woning, "het liefst een soort orangerie”. In een uitgebreid voortraject, geïnspireerd door het moodboard van de opdrachtgever, zijn we uitgekomen op dit prachtige ontwerp.

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Schipluiden

Net buiten het centrum van het Zuid-Hollandse dorp Schipluiden heeft Verbij een mooie vrijstaande woning gebouwd. Een prachtige locatie midden in het groen en omgeven door de wateren van Midden Delfland. 

Lees meer

Brede School ter Does Hoogmade

In Hoogmade hebben we in opdracht van Gemeente Kaag en Braassem, in bouwteam met school, kinderopvang, architect, gemeente en directievoerder een nieuwe duurzame school gebouwd. 

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Hoogmade

Aan de rand van het mooie dorp Hoogmade bouwde Verbij deze vrijstaande "schuurwoning". De locatie biedt een prachtig uitzicht over het water richting de polder.

Lees meer

Nieuwbouw woning Roelofarendsveen

Voor deze royale woning in Roelofarendsveen hebben wij zowel de bouw als de vergunningaanvraag en technische uitwerking verzorgd.
Naast de woning hebben wij ook een vijver aangelegd. Een garage met insteekhaven voor de boot maakt het hele plaatje compleet.

Lees meer

Nieuwbouw bedrijfswoning Hoogmade

In 2012 is door ons deze bedrijfswoning in Hoogmade opgeleverd. Naast de bouw hebben we tevens het ontwerp en de benodigde vergunningen verzorgd.

Lees meer

Nieuwbouw woning Leiden

Naast houtzaagmolen “De Herder” in Leiden hebben wij deze karakteristieke woning gebouwd. De woning is uitgevoerd in houtskeletbouw en geheel in stijl met de naastgelegen molen afgewerkt. 
Tevens zijn door ons ook de werkzaamheden aan de vlonders en beschoeiing uitgevoerd.

Lees meer

Nieuwbouw woning Hoogmade

Ten behoeve van deze zeer ruime woning in Hoogmade heeft Verbij niet alleen de bouw verzorgd. We hebben de woning ook ontworpen en het vergunningstraject begeleid.
Onder de gehele woning is een grote betonkelder, met twee koekoeks voor de daglichtvoorziening, gebouwd.

Lees meer