Orangerie Westland

In het Westland bouwden wij deze prachtige orangerie. De opdrachtgever wilde graag een mooie uitbouw aan de woning, "het liefst een soort orangerie”. In een uitgebreid voortraject, geïnspireerd door het moodboard van de opdrachtgever, zijn we uitgekomen op dit prachtige ontwerp.

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Den Hoorn

Op een mooi kavel aan het water in Den Hoorn (gemeente Midden Delfland) bouwen we een door MIII architecten ontworpen woning. 

Lees meer

Brede School ter Does Hoogmade

In Hoogmade hebben we in opdracht van Gemeente Kaag en Braassem, in bouwteam met school, kinderopvang, architect, gemeente en directievoerder een nieuwe duurzame school gebouwd. 

Lees meer

Nieuwbouw vrijstaande woning Hoogmade

Aan de rand van het mooie dorp Hoogmade zijn wij een vrijstaande woning aan het bouwen. De locatie biedt een prachtig uitzicht over het water richting de polder.

Lees meer

Nieuwbouw villa Den Hoorn

In Den Hoorn zijn wij, samen met van Egmond Totaal Architectuur uit Noordwijk, een prachtige rietgedekte villa aan het bouwen.

Lees meer

Nieuwbouw woning Schipluiden

In de zomer van 2015 hebben wij deze prachtige nieuwe woning opgeleverd in het Zuid-Hollandse Schipluiden. Het bijzondere aan dit nieuwbouwhuis is dat moderne en authentieke materialen met elkaar zijn verweven. Eigentijds in een nostalgisch jasje dus!

Lees meer

Nieuwbouw woning Roelofarendsveen

Voor deze royale woning in Roelofarendsveen hebben wij zowel de bouw als de vergunningaanvraag en technische uitwerking verzorgd.
Naast de woning hebben wij ook een vijver aangelegd. Een garage met insteekhaven voor de boot maakt het hele plaatje compleet.

Lees meer

Nieuwbouw bedrijfswoning Hoogmade

In 2012 is door ons deze bedrijfswoning in Hoogmade opgeleverd. Naast de bouw hebben we tevens het ontwerp en de benodigde vergunningen verzorgd.

Lees meer

Nieuwbouw woning Leiden

Naast houtzaagmolen “De Herder” in Leiden hebben wij deze karakteristieke woning gebouwd. De woning is uitgevoerd in houtskeletbouw en geheel in stijl met de naastgelegen molen afgewerkt. 
Tevens zijn door ons ook de werkzaamheden aan de vlonders en beschoeiing uitgevoerd.

Lees meer

Nieuwbouw woning Hoogmade

Ten behoeve van deze zeer ruime woning in Hoogmade heeft Verbij niet alleen de bouw verzorgd. We hebben de woning ook ontworpen en het vergunningstraject begeleid.
Onder de gehele woning is een grote betonkelder, met twee koekoeks voor de daglichtvoorziening, gebouwd.

Lees meer