Nieuwbouw woning Schipluiden

Oud en nieuw

In de zomer van 2015 hebben wij deze prachtige nieuwe woning opgeleverd in het Zuid-Hollandse Schipluiden. Het bijzondere aan dit nieuwbouwhuis is dat moderne en authentieke materialen met elkaar zijn verweven. Eigentijds in een nostalgisch jasje dus! Zo verwerkten we ruim 50.000 oude ijsselklinkertjes uit Friesland in de buitengevels en zijn er voor diverse houtconstructies oude eiken balken gebruikt. Bijvoorbeeld voor de spanten in de keuken, van de kap, veranda en de complete garage. Voor optimaal gebruikscomfort heeft de woning hoge isolatiewaarden en een warmtepomp met bronnen in de grond.

Naast de woning hebben wij ook een traditionele hooiberg gebouwd en geplaatst. Tevens één van de disciplines van Verbij! De architect van dit project: Joyce van der Knaap van Restauro Architecten BV.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een partij voor het realiseren van uw droomwoning? Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Projecten

Lees meer