Orangerie Westland

In het Westland bouwden wij deze prachtige orangerie. De opdrachtgever wilde graag een mooie uitbouw aan de woning, "het liefst een soort orangerie”. In een uitgebreid voortraject, geïnspireerd door het moodboard van de opdrachtgever, zijn we uitgekomen op dit prachtige ontwerp.

Lees meer

Brede School ter Does Hoogmade

In Hoogmade hebben we in opdracht van Gemeente Kaag en Braassem, in bouwteam met school, kinderopvang, architect, gemeente en directievoerder een nieuwe duurzame school gebouwd. 

Lees meer

Restauratie Gijselaarsbank Leiden

De Gijselaarsbank (ook wel Werkelozenbank) is een symmetrische zitbank aan de kop van het Rapenburg in Leiden.

Lees meer

Trap

Deze prachtige trap is in de werkplaats gemaakt van gebruikt hout en in een gerenoveerde boerderij in Oud Ade gemonteerd.

Lees meer

Veranda

Deze robuuste veranda bouwden wij in de prachtige nieuwe tuin van een woning in Delft.

Lees meer

Orgelpark Amsterdam

Bij het Orgelpark (een kunstcentrum waar het orgel centraal staat) in Amsterdam voert Verbij al jaren alle voorkomende verbouw- en onderhoudswerkzaamheden uit. 

Lees meer

Bouw hooiberg ’t Woudt

Deze authentieke hooiberg hebben wij naast een monumentale boerderij in ‘t Woudt gebouwd. De hooiberg is uitgevoerd met een smeedijzeren ophangconstructie en originele streekgebonden detailleringen.

Lees meer

Herstel schutsluis Tienhoven

In opdracht van Vereniging Natuurmonumenten is in Tienhoven de schutsluis naast molen de Trouwe Wachter hersteld.
De sluiswanden en het windrad aan de polderzijde zijn vervangen.

Lees meer

Onderhoud Morspoort Leiden

Onderhoudswerkzaamheden aan het dak van de Morspoort in Leiden

Lees meer

Paardenstal Oud Ade

Voor ‘Stal Zwetsloot’ in Oud Ade hebben wij deze nieuwe paardenstal gerealiseerd. Een aantal jaren later hebben we deze fors uitgebreid.

Lees meer

Restauratie brugwachtershuisje Leiden

Op een moeilijk te bereikbare locatie aan de Rijn in Leiden hebben wij een monumentaal brugwachtershuisje gerestaureerd. Werkzaamheden: Aanbrengen van nieuwe leien dakbedekking, goten en stalen kozijnen en het herstellen van voeg- en metselwerk waarna de schilder het werk heeft afgerond.

Lees meer