Verbouwing vrijstaande woning Den Hoorn

Na 25 jaar met veel plezier te hebben gewoond in deze ruime woning, hadden de bewoners de wens om de benedenverdieping grondig aan te pakken. Dat hebben ze geweten! De vrouw des huizes ontpopte zich, gedurende het proces van brainstormen over de mogelijkheden, tot een ware binnenhuisarchitecte. Ook tijdens de verbouwing hebben de timmermannen en projectleider van Verbij, samen met de opdrachtgever en onderaannemers, nog de nodige wijzigingen en ideeën doorgevoerd. 

De keuken kreeg een nieuwe plek en in de ruimte van de oude keuken is een kantoorruimte gerealiseerd. Een scheidingswand met stalen deuren verdeelt de wel heel erg grote bestaande woonkamer in een "TV-kamer" en moderne leefkeuken.

Twee mooie haarden en een Domotica systeem voor de bediening van de geheel vernieuwde elektra maken de metamorfose compleet.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Projecten

Lees meer