Aanbouw woning Den Hoorn

Het is toch veel gezelliger als de kinderen gewoon beneden kunnen "chillen"?! Deze opdrachtgevers uit Den Hoorn hadden behoefte aan net iets meer ruimte op de begane grond van hun woning.

Lees meer

Verbouwing vrijstaande woning Den Hoorn

Na 25 jaar met veel plezier te hebben gewoond in deze ruime woning, hadden de bewoners de wens om de benedenverdieping grondig aan te pakken. Dat hebben ze geweten!

Lees meer

Orangerie Westland

In het Westland bouwden wij deze prachtige orangerie. De opdrachtgever wilde graag een mooie uitbouw aan de woning, "het liefst een soort orangerie”. In een uitgebreid voortraject, geïnspireerd door het moodboard van de opdrachtgever, zijn we uitgekomen op dit prachtige ontwerp.

Lees meer

Verbouwing Polderhuis Hoogmade

In Hoogmade verbouwden we dit polderhuis tot een heerlijke open woning om in te werken én leven.

Lees meer

Restauratie molen Lijker 2 Rijpwetering

Wonen in een molen. Dit is toch wel een heel bijzonder project!

Lees meer

Verbouwing woonhuis Roelofarendsveen

Gelegen midden in het centrum en met de achtertuin aan het water, "verdiende" deze woning in "de Veen" een grondige verbouwing.

Lees meer

Verbouwing vrijstaande jaren 90 woning Den Hoorn

Wat een plaatje is deze vrijstaande 20 jaar oude woning in Den Hoorn geworden! Verbij heeft zowel de binnen- als de buitenkant geheel naar wens van de opdrachtgever verbouwd en een moderne uitstraling gegeven.

Lees meer

Restauratie Wagenschuur Oud Ade

Naast de door ons gerestaureerde boerderij 'Mijn Ouders Wensch' in Oud Ade, stond nog een oude vervallen wagenschuur. Nadat hier een geschikte koper voor was gevonden zijn we ook dit gemeentelijk monument gaan restaureren.

Lees meer

Metamorfose woning Den Hoorn

In Den Hoorn (Midden Delfland) heeft Verbij de buitenkant van deze bijna 40 jaar oude woning onder handen genomen. Samen met de bewoners zijn we de wensen en ideeën gaan uitwerken en tot een mooi plan gekomen.

Lees meer

Verbouwing woning Den Hoorn

In Den Hoorn (Midden Delfland) is in de afgelopen maanden deze jaren '70-woning geheel verbouwd. Aan de buitenkant van de woning zijn de openslaande deuren (3 x 2 deuren) de grootste wijziging. Van binnen echter is de woning volledig gestript. Interieurarchitecte Linda Pol heeft voor alle vertrekken een modern en stijlvol ontwerp gemaakt. Het resultaat mag er zijn!

Lees meer

Restauratie villa Leiden

Aan de Rijnsburgerweg in Leiden heeft Verbij, samen met architektenburo Veldman | Rietbroek | Smit uit Leiden, deze karakteristieke villa gerestaureerd en verbouwd. De villa is naar volle tevredenheid van opdrachtgever en architect opgeleverd.

Lees meer

Verbouwing boerderij De Lier

Aan de Burgerdijkseweg in De Lier heeft Verbij de monumentale boerderij Burgersdijk geheel verbouwd en gerestaureerd. 

Lees meer

Verbouwing woning jaren ‘30 Delft

In Delft hebben wij een fraaie jaren '30-woning mogen verbouwen. De architect heeft een strakke, moderne uitbouw ontworpen voor aan de zij- en achtergevel evenals een veranda voor de tuin. 

Lees meer

Restauratie achterhuis grachtenpand Leiden

In dit mooie grachtenpand in de binnenstad van Leiden hebben we het achterhuis en de binnenplaats onder handen genomen. We troffen onder andere diverse lekkages vanuit het dak, zwaar aangetaste balken, gescheurde muren en aangetaste houten vloeren (met stank als gevolg). 

Lees meer

Verbouwing zwembad monumentaal pand Leiden

In sleutelstad Leiden heeft Verbij een oude werkplaats die zich bevond achter een statig pand in de binnenstad verbouwd, opnieuw gefundeerd en versterkt.

Lees meer

Orgelpark Amsterdam

Bij het Orgelpark (een kunstcentrum waar het orgel centraal staat) in Amsterdam voert Verbij al jaren alle voorkomende verbouw- en onderhoudswerkzaamheden uit. 

Lees meer

De Leidse Waag Leiden

In 2014 heeft Verbij de kapconstructie van De Leidse Waag in Leiden gerestaureerd. Het gebouw is een Rijksmonument.
Zo'n 50 jaar geleden is de constructie verstevigd middels extra balken, maar inmiddels was het geheel in zeer slechte staat geraakt en aan restauratie toe.

Lees meer

Verbouwing school Leiden

Bij de Leidse Instrumentmakers School (LiS) hebben wij tijdens de vakantieperiode in 2016 een grootschalige verbouwing uitgevoerd aan het bestaande schoolgebouw.
Dit gebouw sluit nu naadloos aan op de eerder gerealiseerde uitbreiding/nieuwbouw.

Lees meer

Verbouwing woning Rijpwetering

In Rijpwetering hebben wij, naast de Lijkermolen No.2, het bestaande zomerhuis verbouwd en uitgebreid.

Lees meer

Restauratie molen Lijker 1 Rijpwetering

In 2019 is de Lijker 1 van binnen en van buiten gerestaureerd.

Lees meer