Verbouwing vrijstaande jaren 90 woning Den Hoorn

Wat een plaatje is deze vrijstaande 20 jaar oude woning in Den Hoorn geworden! Verbij heeft zowel de binnen- als de buitenkant geheel naar wens van de opdrachtgever verbouwd en een moderne uitstraling gegeven.

Omdat het de wens was de keuken te verbinden met de woonkamer is de draagmuur tussen deze ruimtes verwijderd. Hiervoor was het wel nodig om, onder de woning, de draagconstructie te verzwaren. De woning is geheel voorzien van nieuwe kozijnen, vloeren, (stalen) deuren, trap, keuken en haarden.

Om van de tuin, woning en de veranda één geheel te maken zijn diverse nieuwe siermuurtjes gemetseld en zijn ook de gemetselde muren van de woning wit gekeimd.

De nieuw aangebouwde veranda is nú al een plek waar de bewoners met volle teugen van genieten. Zoals ze zelf zeggen: “we hebben gewoon een heel nieuw huis”.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl.

Projecten

Lees meer