Boerderijen

Vanaf het ontstaan van het bedrijf zijn we al gevestigd in Hoogmade. In dit Zuid-Hollandse polderlandschap staan historisch gezien veel boerderijen. Wij bouwen, restaureren en onderhouden deze en daardoor is er veel specifieke kennis in huis over details, funderingen en constructies. Wanneer we een boerderij restaureren komen er vaak geen koeien meer in de stal en wordt de gehele boerderij voor bewoning gebruikt óf opgedeeld in meerdere woondelen. De bestaande detailleringen worden hierbij zoveel mogelijk in tact gehouden of in ere hersteld.

Woningen

Verbij is de ideale partner voor de restauratie van woningen met een historisch of architectonisch verhaal. Het terugbrengen van originele details en (her)gebruik van oude materialen is anders dan 'recht toe recht aan' bouwen. Wij laten monumenten en gebouwen met historie weer herleven en pronken zoals ze ooit gedaan hebben.

Meer informatie

Heeft u restauratieplannen? Wij adviseren u graag over uw project en denken mee over de uitvoering binnen het beschikbare budget. Tevens verzorgen wij naar wens de benodigde vergunningen en/of het tekenwerk of helpen u met het vinden van de juiste architect. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via +31 71 5018478 of info@verbij.nl

Projecten

Lees meer